GMB Rioleringstechnieken | De cijfers & verwachtingen

De cijfers

Een recordomzet

In 2015 behaalden we onze hoogste omzet ooit: bijna 11 miljoen euro. Net even meer dan in de  voorgaande jaren. We hebben in augustus de tweede rioolrenovatie-unit in gebruik genomen. Met deze tweede installatie kunnen we riolen renoveren met een diameter van rond 200 mm tot en met rond 1.600 mm. Door de lange kabel van 300 meter kunnen langere afstanden in één keer worden gerelined.

 

De verwachtingen

Omzet: 12 miljoen euro

Voor 2016 verwachten we een omzet die de 12 miljoen euro passeert. De tweede innovatieve UV-installatie die we in 2015 in gebruik hebben genomen, moet in 2016 meer werk gaan genereren. Hiervoor zien we mogelijkheden in bestaande én nieuwe markten. Ook de werkvoorraad van meer dan 4 miljoen euro geeft vertrouwen. Voor GMB Rioleringstechnieken is een strategisch marketing- en communicatieplan opgesteld. De uitvoering hiervan start in 2016. Dit levert waarschijnlijk nog geen directe contracten op, maar zal op termijn onze positie moeten gaan versterken.

 

Full service specialist

De afgelopen jaren hebben we de omslag ingezet van reiniging en inspectie naar rioolrenovatie. Dit bewijst zich als de juiste keuze: hoge omzet, goede rendementen. We blijven reiniging en inspectie aanbieden ter ondersteuning van onze andere diensten, waardoor we onze klanten volledig kunnen ontzorgen. Dit is ook de kracht van GMB Rioleringstechnieken. Projecten van A tot Z uitvoeren met eigen mensen en middelen, efficiënt en effectief.

 

 

verder » « terug